O nama

Obiteljska tvrtka REM B d.o.o.

Obiteljska tvrtka REM B d.o.o. je osnovana 1992. godine.  Posluje u 250m2 vlastitog prostora, u centru grada Zagreba

U tiskari proizvodimo naljepnice , suvenire, proizvode za slijepe i slabovidne osobe, signalizaciju, promotivne artikle i pružamo usluge tiska od dizajna, vlastite pripreme do finalnog proizvoda većinom usmjerenog prema Promociji i Reklami. U studiju za kompjutersko izrezivanje dizajniramo, izrađujemo natpise i apliciramo na terenu na vozila, izloge, brodove , tende , panoe, toteme itd.

Istovremeno tvrtka se bavi uvozom grafičkih materijala i opreme , te reklamnih stalaka sa i bez rasvjete , jarbola eminentnih proizvođača, te snabdjevamo hrvatsko tržište, sa vlastitog skladišta.

Tvrtka se od 1992. godine razvijala samofinanciranjem , a kao likvidno poduzeće uredni smo platiše prema inozemnim i tuzemnim poslovnim partnerima sa A+ Certifikatom boniteta. U ovoj teškoj i uvelike specifičnoj gospodarskoj situaciji ne želimo posustati već nastojimo polako ostvarivati zacrtane ciljeve i ostati na usluzi našim poštovanim klijentima.

Već 28 godina brinemo za vas

Kao obiteljska tvrtka i višestruki ovlašteni distributer REM-B d.o.o., osnovani smo 1992. godine. Od tada pa do danas kontinuirano nastojimo pomno osluškivati potrebe tržišta na području PROMIDŽBE.
 
Naša glavna trgovinska djelatnost sastoji se u snabdjevanju komiteta: opremom i repromaterijalom u području sitotiska, digitalnog tiska, kompjuterskog izrezivanja, pa sve do pratećih Sredstava zaštite na radu i alternativnih ekoloških rješenja za potrebe tiska. Nastojimo maksimalno ispuniti očekivanja i želje kupaca od edukacije, promptne isporuke sa vlastitog skladišta te učestalim komercijalnim akcijama.

Edukacija

Obzirom na dugogodišnje certificirano iskustvo u sitotisku , ovlašteni smo za individualnu ili grupnu teoretsku i praktičnu edukaciju u svom prostoru ili kod Naručitelja , prema dogovoru na veliko zadovoljstvo polaznika.
Termine dogovaramo ovisno o broju prijavljenih polaznika , te o njihovom nivou predznanja i ciljanim temama.
Facebook